Bloggarkiv

Plastic is not fantastic

SIBA_Plasticisnot_Webb[1]

Välkommen till SIBA-huset lördagen den 30:e september klockan 12-16 för att designa din egna tygpåse. Vi kommer även att ha en tävling på plats där man kan vinna ett presentkort på 300 kr i valfri butik. Vi ses på SIBA-huset!


Sommarfest

sommarfest Webb test

Varmt välkomna till SIBA-husets sommarfest den 17:e juni kl 11:00-16:00.Vi bjuder på härliga festligheter!


H&M Home öppnar 27 april

HM_50x70_digital

Den 27 april öppnar H&M Home hos oss på SIBA-huset. Vi på SIBA vill därför bjuda in till en härlig dag på huset med musik från vår live DJ, dryck och godis. Butikerna kommer även erbjuda premiärerbjudanden under hela dagen.


Supershopping!

supershopping 3

Nu på torsdag den 30/3 har vi Supershopping med massor av erbjudande i butikerna. Som om inte det var nog får vi även njuta av härligt gung från vår live DJ  och mellan 18-21 bjuds det på dryck och godis.


Mellofest!

Mellofest Siba_2

Välkommen till oss på lördag den 11/3 mellan kl 12-16 för en riktigt Mellofest! Vi bjuder på popcorn, det kommer finnas underhållning med ljuva toner och om du kan bli stylad inför kvällen.  


Sportlov på Sibahuset!

topp_2017_sportlov

Vi bjuder in till ett härligt sportlov på SIBA- Huset. Få möjlighet att prova på olika sporter och aktiviteter. Varmt välkommen! Onsdag 22 februari kl.12-16 Ponnyridning kl. 13-15 Smoothiescykel, gör din egna smoothies Innebandy Spela Nintendo Pingis Pyssla & Måla


ALLA HJÄRTANS DAG

topp_2017_alla_hjartans

Nu på tisdag den 14/2 firar vi alla hjärtans dag! Mellan kl 15-19 kommer vi det hända massor av kul aktiviteter i kärlekens tecken. Missa inte vårt photobooth där du kommer kunna ta roliga bilder med kärlekstema. Varmt välkomna till SIBA-huset!


Massor av aktiviteter på Sibahuset i december

bnr_2016_tomten

I december har vi ett fullspäckat schema med stämningsfulla julaktiviteter på Sibahuset. Nedan hittar du allt som händer hos oss. Välkomna! Träffa Tomten! Ge Tomten en kram eller varför inte din önskelista? Varje lördag och söndag mellan kl 12:00-16:00 finns


Black Friday & Black Weekend

bf

Nu på fredag den 25/11 kl 7:00 öppnar vi upp portarna för årets Black Friday! Vi bjuder på frukost till de 150 första kunderna och butikerna kommer vara laddade med grymt bra erbjudanden. Dessutom har vi en magiker på plats


Kom och njut av trubadur Andreas!

andreasbjorkman

Nu på Lördag får alla som kommer till SIBA-huset njuta av Andreas Björkman och hans härliga toner. Andreas uppträder mellan kl 12-16. Välkommen till SIBA.huset – där shopping blir ett nöje! Varuhuset har öppet i vanlig ordning mellan kl 10-17.


Supershopping

bnr_2016_supershopping

Nu på onsdag har vi Supershopping med massor av erbjudande i butikerna. Som om inte det var nog får vi även njuta av stämningsfullmusik med trubadur Andreas Björkman och mellan 18-21 bjuds det på dryck och godis. Välkomna! Klicka på


SOMMARFEST 20/8

image001

Tack alla som var med och firade av sommarlovet med oss. Vi hade en riktigt rolig dag med unika erbjudanden i butikerna, Super Mario var på plats och det fanns möjlighet att utmana varandra i Nintendo samt fiska upp smarta saker inför skolstarten


SOMMARFEST LÖRDAG 30/7

sommarfest_sibahuset_inlagg

I slutet av juli hade vi en härlig sommarfest där barnen fick dekorera sin egen mjukglass och hoppa i hoppborgen. Självklart fanns det även riktiga klipp i butikerna för de vuxna.


ESPRESSO HOUSE ÖPPNAR IGEN

espresso_house

Välkomna tillbaka till ett nytt Espresso House med bland annat nya, fräscha möbler. Nu kan du njuta av rykande gott kaffe, dekadenta desserter och grillade mackor igen.


PARTYKVÄLL 27/4

v14_1000x1000_Modevisning

Tack alla som kom till vår Partykväll! Hoppas att ni tyckte att modevisningen var inspirerande, fick utnyttjat något av de fantastiska erbjudandena i huset och att ni fick provsmakat choklad.


MELLOFEST!

160310_mellofest

Tack alla som deltog i vår mellofest! Det var verkligen en superrolig dag med fantastiska uppvisningar av dansarna och så kul med alla schlagerdängorna som hördes genom huset!


ALLA HJÄRTANS DAG PÅ SIBA-HUSET

AllaHjartansDag_instagram

På Alla Hjärtans dag slog vi på stort med väldigt uppskattade aktiviteter. Vi bjöd på choklad, massage och fotvård, gratis kort ur vårt fotobås samt möjligheten att tillverka egna Alla Hjärtans dag-kort. Hur blev dina kort? Ladda upp på instagram


JC BLIR JEANSBOLAGET

160122_Jeansbolaget

Jeansbolaget breddar sortimentet, satsar på nya spännande märken och varor. Fortfarande med fokus på bra service och att vara störst på jeans!


TÄVLINGSVINNARE #SIBAHUSET25

vinnarna

I samband med vårt jubileum anordnade vi en tävling. Klä dig i 90-tals kläder och tagga #sibahuset 25. Nu har vi utsett vinnarna! @ninahilgers1 – robotdammsugare @jennyyeung – blender @mrspiggy81 – äppelskalare @sofiaee – daypackväska Grattis!


SPARA UPP TILL 200:- MED TELIA FAMILJ

200krrabatt

Med Telia Familj får ni ett bättre pris tillsammans! Nu kan ni få upp till 200:- rabatt/månad. Välkommen till butiken för mer information!  


SIBA-HUSET 25 ÅR

ny_bild_25ar

I oktober firade SIBA-huset 25 år vilket uppmärksammades en hel helg med fina jubileumserbjudanden i butik, Bamse och hans vänner som var på besök, tävlingar, give aways, ballongkonstnär, ansiktsmålning, popcorn, fiskedamm, provkörning av nya bilar från ANA BIL, ponnyridning och


SUPERSHOPPING PÅ ÖVERBY

banner_supershopping1

Torsdagen 1 oktober hade vi Supershopping på SIBA-huset med extra öppet på kvällen. Trubaduren Daniel Wiland underhöll under kvällen, det bjöds på dryck och tilltugg, och i butikerna fanns det fantastiska erbjudanden.


DRESSMANN XL FIRADE 2 ÅR

dressmannxl

I september firade även Dressmann XL att det var två år sedan de öppnade på SIBA-huset med fin fina erbjudanden till sina kunder.  


KUNDEVENT PÅ BIKBOK

150923_bikbok

I september hade BIKBOK ett kundevent för att fira sin nya kollektion. Det bjöds på dryck och snacks, var kalasiga erbjudanden i butiken hela dagen och det fanns även en hårstylist på plats för kundernas skull.  


SMARTEYES FIRADE 1 ÅR

smarteyes

Tänk att det redan har gått ett helt år sedan Smarteyes öppnade på SIBA-huset! Jubileumsdagen firades stort med give aways och tävlingar.


MUSIKLÖRDAG MED ANDREAS BJÖRKMAN

andreasbjorkman

I slutet av augusti hade vi Andreas Björkman på plats i huset som underhöll besökarna under dagen. Gillade du Andreas musik kan du lyssna vidare här.


SPELHALL PÅ SIBA-HUSET

150803_speltajm

I augusti byggde vi upp en spelhall på SIBA-huset. Där fick besökarna chansen att utmana varandra på Wii. Super Mario fanns också i huset och poserade inför kamerorna tillsammans med sina fans. Tack alla som besökte oss och deltog i


SIBA-HUSET PÅ INSTAGRAM

150625_instagram_redigerad-2

Missa inte senaste erbjudanden och händelser i huset! Följ oss på Instagram #sibahusetoverby


SOMMARFEST

150622_sommarfest2

I slutet av juni hade vi sommarfest på SIBA-huset. Linda Lundqvist spelade sommardängor samtidigt som Tomas Lundman, känd för att inneha flertalet Guinness Världsrekord, bjöd på en spektakulär show i fotbollstrolleri. Det var riktig sommarkänsla i huset. Tack alla som besökte oss!


VÅRFEST

Varfest_efter2

Helgen 2-3 maj var det stor vårfest på SIBA-huset. Den populära sångerskan Lisa Ljungberg spelade jazz, soul och pop på lördagen och på söndagen var det barnkalas. Då var världens starkaste björn på besök tillsammans med ansiktsmålare och en ballongkonstnär.


VOLT TILL SIBA-HUSET

VOLT

För alla modemedvetna och stilsäkra män, nu har VOLT slagit upp portarna på SIBA-huset. Se ”behind the scenes” filmen från Volt nedan: